עזרה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/06/2012 | 18:11 | מאת: רחל

שלום. ביתי בת ה-14 נמצאת בפעילויות ספורט רבות. לאחרונה נודע לי מהמאמן שלה שחסרה לה יציבות, שרירי הרגליים שלה וגם חגורת הכתפיים חלשים מאוד. בנוסף, היא סובלת מפציעות ספורט רבות ולרוב מנקעים ברגליים. מה ניתן לעשות כדי לעבוד ולשפר זאת ? תודה.

רחל שלום הרבה פעמים פציעות רבות אכן יבואו בעקבות יציבה לקויה ואיזושהי חולשה של מרכז הגוף. ייתכן גם כי המבנה הבסיסי הביומכאני של הגפה התחתונה דורש התייחסות כיוון שידוע שיש קשר בין זה לבין היציבה כולה. נקעים חוזרים יכולים להגרם כתוצאה מאיזושהי גמישות יתר במפרקים וגם זה קשור ליציבה כולה. הטיפול הוא שמרני ע"י תרגול ספציפי. אני ממליץ ללכת להבדק אצל פיזיותרפיסט שמתמחה בנושא הביומכניקה והיציבה כולה ולקבל המלצות לטיפול וטיפול. בברכה סאם http://www.imacs.co.il/

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה