אורך רגליים שונה?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/05/2012 | 18:02 | מאת: יעל

לפני בערך 6 שנים אובחנה אצלי דלקת פרקים בערך באותה תקופה התגלתה גם עקמת קלה בגב. כרגע אני חשה שחלו שינויים בגופי גובה האגן אינו שווה ואורך הרגליים ואני חושבת שזה משפיע על הצוואר כפות הרגליים ברכיים. הייתי רוצה לדעת היכן אפשר לאבחן זאת או להמליץ על רופא? תודה

יעל שלום הטיפול בדלקת פרקים צריך להיות במעקב אצל ראומטולוג ובמידה וזו אכן האבחנה הטיפול הינו תרופתי. אם זאת , התאור שאת מתארת של עקמת, שינויים ואסימטריה בגוף אכן צריכים להבדק. המקום המתאים ביותר והמדויק ביותר לאבחון ולמענה טיפולי במצבים כאלו הוא מעבדת תנועה. את מוזמנת ליצור קשר בטלפון 03-5222583 או דרך האתר בקישור הבא http://www.imacs.co.il/ בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה