למהל הפורום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/01/2012 | 04:17 | מאת: בן

שלום סאם! ביצעתי את מה שכתבת לי בהודעה הקודמת בקשר לשימוש במים חמים וקרים לסירוגין אחרי אימון כדורגל, מקלחת במים חמים ל2 דקות ולאחר מכן ל30 שניות במים קרים מספר סטים כאלה. מספר דקות אחרי המקלחת זה מה שהרגשתי: הרגשתי פחות שרירים תפוסים ורגיעה! של שרירי הרגליים. האם זו המטרה? שאלה אחרת?http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/imagepages/19486.htm האם המתיחה הזאת היא יותר בשביל המותן כסל או בשביל שריר התאומים(אם אני לא טועה)? תודה רבה

בן שלום, כן, חשוב שתהיה הקלה בכאב שרירי גם בסמוך למקלחת וגם באופן כללי לאחר הפעילות שבוצעה. המתיחה שצירפת היא אכן וריאציה למתיחת שריר המותן כסל, שריר הירך הקדמי שאחראי לכפיפה של הירך. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה