אב בעצם הזנב וגב תחתון.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/11/2011 | 20:40 | מאת: זיוה

מזה כחודש יש לי כאבים בעצם הזנב ובגב התחתון. בשבוע שעבר הגעתי למצב שאינני יכולה לזוז ממקומי, בלית ברירה הזמנתי רופא והוא הזריק לי זריקת וולטרן +כדור וואליום. הכאב בזנב ממשיך, בגב כואב אך פחות.אורטופד נתן לי אטופן(שאינני לוקחת) ומוסקול. הפסקתי להתעמל (פילטיס, פלדנקרייז,עיצוב גוף ושחיה) האם להמשיך להתאמן למרות הכאב? כמה זמן הכאב עלול להמשך?

זיוה שלום, אין זמן מוגדר להמשכות של כאב מהסוג שאת מתארת. השאיפה במצבך היא לחזור בהקדם לפעילות שתיארת שאת מבצעת באופן רגיל. מומלץ להגיע לאבחון וטיפול פיזיורתפיה על מנת לחזור לתנועה ופעילות מהר ככל האפשר ולהפחית את הכאבים. בכל מקרה, מנוחה אינה טיפול וזריקות וכדורים הם אמצעי עזר בלבד. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה