רגלי או

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/10/2011 | 16:08 | מאת: רן

לבני בן השנתיים רגלי או(O) העומס שנוצר בזמן הליכה הוא גדול וגורם לזוית בברך כמו כן ההליכה היא לעיתים על הצד החיצוני של הרגל, מבדיקה אצל הרופאים נאמר רק להמתין לגיל 3 , לצלם ולהחליט האם צריך ניתוח .האם יש מקום לשיפור המצב בעזרתכם. תודה.

רן שלום, העוות הגרמי קשור לתהליך ההתפתחותי של בנך ולאורך השנים, תוך כדי ההתפתחות, חלים שינויים. במידה ומדובר בזווית גרמית התלויה במבנה העצם בלבד וללא כל קשר להשפעה שרירית (לדוגמא היפוטוניה/חולשה שרירית) אז אין מקום לטיפול שמרני אלא להמשך מעקב אצל אורתופד מומחה ילדים. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה