הסבר על צילום ברכיים AP+LAT

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/09/2011 | 18:35 | מאת: רחל

חמתי סובלת מזה חודש מכאב ברגליים וקשה לה ללכת היא עברה ניתוח כריתת רחם בגלל גידול לא ממאיר ביקשנו מיפוי עצמות וקיבלנו אישור לצילום הרגלים התוצאות היו: מבנה, צורה ומנח בעצמות תקין אוסטאוארתרוזיס עם היצרות בסדק הפרק של הנ"ל מה זה אומר?

רחל שלום, חמתך סובלת מבעיה שכיחה מאוד של שחיקה בסחוס של הברך. הצרות בסדק המפרקי משמעותה שמנח המפרק לא באיזון. דבר זה גורם לעומס על העצם והסחוס ובנוסף על הרקמות הרכות מסביב- רצועות שרירים וגידים. הטיפול הוא ללא ספק פיזיותרפיה לטובת הקלה בכאב, שיפור ושימור טווחי תנועה וחיזוק שרירי. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה