כאב בעצם הכסל? כאב בחיבור של הרגל עם הגוף- ספורטאי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/08/2011 | 11:56 | מאת: אורי

אני מתאמן כבר שנים בריצה 3-4 פעמים בשבוע. ריצה למרחק ארוך. לאחרונה הופיעו לי כאבים בלתי נסבלים שבאים והולכים לסירוגין בחיבור העליון של רגל שמאל עם הגוף (בחלק החיצוני- זה שאינו פונה לגוף)- כאשר אני הולך, לא מסוגל לכופף ולהתכופף אל הרגל באופן מלא ועוד הגבלת תנועה. כמובן שכרגע איני מתאמן. ד"ר זה הורס אותי!! מה עלי לעשות? איך מגדירים איזור זה? עצם הכסל? העצה? נראה לי שזה במפרק. איזה מפרק יש שם? זה חייב להפסק המצב הזה.

אורי שלום, האזור שאתה מתאר מתאים לבעיה של מפרק הירך או רקמות רכות סביב הירך כמו הבורסה (שקית) או מעבר גידים/שרירים מעל אזור זה. על סמך התיאור שלך קשה לעזור לך באופן מדויק ולכן יש לפנות לאורתופד לאבחון הבעיה ובמידת הצורך לבדיקות הדמייה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה