המלצה על נעליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/06/2011 | 16:34 | מאת: זמיר נוי

אתה יכול להמליץ על נעליים איכותיות? 1. נעלי הליכה יום יומיות, כולל אלגנטיות לעבודה. 2. נעלי ריצה. אני מוכן לשלם הרבה בשביל לקבל נעל שיהיה לי מאוד נח ומאוד בריא איתה. תודה

30/06/2011 | 16:08 | מאת: מיכי מנהיים

יש לבדוק את הרגל כדי לראות מה מתאים לך,ככלל נעלי ריצה ניטרליות מתאימות לרוב הפעילויות, אלגנטיות ecco או mephisto

שלום, נעלי ECCO בהחלט נעליים איכותיות. לגבי נעלי ריצה: תלוי במבנה הרגל (כף הרגל, ברך ירך), סגנון ההליכה וטכניקת הריצה. לכן,יש להיבדק על ידי פיזיותרפיסט מומחה בתחום. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה