כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/04/2011 | 17:30 | מאת: שרון

סאם שלום, הינני בן 40, בריא בד"כ, עובד בעבודה משרדית, יושב שעות רבות. מזה כשנה הולך עם מדרסים לאור כאבים שהתעצמו בכפות הרגליים. (המדרסים עוזרים מאד). בדרך קבע שרירי פלג הגוף העליון מכווצים והצוואר נתפס בתדירות גבוהה. לאחרונה החלו כאבים בגב התחתון. עברתי מס' טיפולים אצל כירופרקט אשר אבחן כי רגלי השמאלית קצרה בכ-0.7 ס"מ מהימנית. לדעתו, יש לכך השפעה מצטברת על השלד אשר באה לידי ביטוי בכאבים שונים. אשמח לחוות דעתך בנוגע לדרכי אבחון מתקדמות וכן המלצות לטיפול.

20/05/2011 | 09:43 | מאת: סאם

שרון שלום העובדה כי הבדל באורך רגליים משפיע על סמפטומים בגפה התחתונה ובעמוד שדרה כבר הוכחה בספרות הרפואית.הבדיקה הדרושה הינה בדיקה קלינית יסודית אך את ההבדל האמיתי באורך רגליים כדאי למדוד באופן יותר מדעי ומדויק כגון במעבדת הליכה אשר מצלמת בתלת מימד. כך ניתן לראות בודאות מה קורה בכל מפרק ומפרק בכל המישורים וכן לקחת מדדים מדויקים בגוף. ההמלצות לטיפול ניתנות בהתאם למקור ההבדל באורך הרגליים שיכול להיות אמיתי או תפקודי. זאת אומרת או שהעצמות באמת שונות באורכן או שיש גורם אחר יציבתי כגון פלטפוס שתורם להבדל בין הצדדים. לשם כך יש לבצע בדיקה יסודית אצל מי שמיומן לכך. ורצוי במעבדת תנועה. שיהיה בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מאמר: http://www.doctors.co.il/ar/6861/על+הבדל+באורך+רגליים

08/10/2012 | 07:25 | מאת: נופר

יכס

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה