בעיית ברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/04/2011 | 19:28 | מאת: רותי

אמי בת 82 סובלת מפרקינסון. לאחרונה בזמן הליכה עם הליכון היא נתקפת ברעד ברכיים והם מתקפלות לה וללא עזרה אין באפשרותה להתרומם. איך אפשר לעזור לה ומה הסיבה לכך?

רותי שלום, ככל הנראה זה כתוצאה מחולשה, שליטה שרירית ירודה ואולי שינויים ניוונים מפרקיים. ההמלצה: פיזיותרפיה אינטנסיבית – 2-3 בשבוע. בבית אם קשה לה לצאת או במרפאה עדיף. המטרה: חיזוק ושיפור את רמת התפקוד שלה בפעולות היומיומיות. בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה