כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/01/2011 | 17:52 | מאת: ורד

במהלך הליכה בעלייה אני סובלת מכאבים ברגלים החל מהברך ומטה עד אמצע השוק, הכאבים מקשים מאד על ההליכה. מה אומרים כאבים אלו וכיצד מטפלים בהם?

ורד שלום, כאב זה נגרם כתוצאה מ- shin splints. כאב כתוצאה מעבודה מאומצת של שרירים קדמיים המתחברים לשוק שתפקידם להרים את כף הרגל. 1. ניתן לבדוק האם קיימת הגבלה בטווח תנועת מפרק הקרסול או קיצור גיד אכיליס. במידה וכן, יש לטפל בזה. 2. לבדוק את מבנה כף הרגל והצורך להתאמת מדרסים. בנתיים מומלץ לא לבצע הליכות בעליה. מומלץ לפנות לפיזיותרפיסט מומחה באורטופדיה לאבחון וטיפול. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה