נעלי כדורסל לא נוחות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

19/01/2011 | 23:01 | מאת: הכרטיס הגדול

שלום רב, קניתי נעלי כדורסל מאוד יקרות שנראות נעליים די טובות. פחות או יותר מהיום הראשון שהתאמתי איתן חשבתי כאבים בעקב (וזאת למרות שהמדרס ממש ממש עבה) מעולם לא סבלתי מכאבים ברגליים ואני משחק כדורסל כבר המון שנים. אני פשוט לא מצליח לפענח מה מקור הבעיה האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לדעת היכן הבעיה (אולי משהו במדרס או בסוליה של הנעל) תודה

שלום, ניתן לפנות לבדיקות הליכה ומדידת לחצים בכף הרגל. בבדיקות אלו ניתן לאבחן את מבנה כף הרגל, התאמת המדרסים והנעליים ומתן המלצות טיפול והתאמת מדרסים במידה הצורך. חשוב שהנעל תהיה נוחה ללא קשר למדרס!!! המדרס צריך לספק טיפול בכאב ומניעת פציעות על ידי תמיכה במבנים של כף הרגל. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה