הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

26/10/2010 | 12:29 | מאת: דנה

אני רוצה להתחיל לעשות הליכות בערב. נעלי ספורט עושות לי שלפוחיות בעקב ובאצבע לעיתים(לפחות הנעל הנוכחית שלי שהיא חדשה לגמרי) רציתי לדעת האם אפשר לעשות הליכה עם סנדלי שורש? האם זה בריא ומה מומלץ? תודה מראש

דנה שלום בשום פנים ואופן אין לבצע פעילות גופנית כמו הליכה בסנדלים אלא אך ורק בנעלי ספורט. כיום קיימות קטגוריות שונות לנעלי הספורט על פי סוג הכף רגל. יש להתאים את הקטגוריה הנכונה ספציפית לרגל שלך ובמידת הצורך אף להתאים מדרסים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה