ניתוח הליכה והתאמת מדרסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/06/2010 | 21:28 | מאת: ס.

שלום, ברצוני לברר האם קיימת איזושהי השתתפות של קופ"ח מכבי זהב בתהליך ניתוח ההליכה ובהתאמת המדרסים. שוחחתי הערב עם מישהי בהמעבדה לחקר התנועה בת"א וכרגע המחירים מעט יקרים עבורי. המון תודה.

03/07/2010 | 23:27 | מאת: אור

היכן מבצעים ניתוח תנועה? תודה מראש

שלום, בדיקת תנועה שכוללת הדמיה לכל הגוף אינה בסל הבריאות, חוץ מאשר באבחנות של שיתוק מוחין בילדים. מעבדת הליכה לאבחון תנועה בתלת מימד להליכה וריצה למבוגרים במרכז איימקס www.imacs.co.il קיימת בדיקה לאבחון בעיות בכף הרגל בלבד. מדידת לחצים בכף הרגל שכן בסל הבריאות. מתבצעת במעבדת ההליכה באיכילוב. טל: 036947279 בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה