כאבים כרונים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/06/2010 | 10:11 | מאת: שר

אני סובל מכאבים כרונים מפוזרים ברגלים המעירים אותי משנתי עד להפרעה באיכות החיים בצעתי ברור ראומטולוגי ונשללה סיבהזו יש לציןן שהכאב מחריף במזג אוויר קר ובמזגן המקרר

שלום, במידה ונשללה בעיה נוירולוגית, מומלץ לפנות לטיפולי פיזיותרפיה. הטיפולים יכללו: תנועתיות מערכת העצבים, טיפול עצבי סמפטטי (בעמוד השדרה), מכשור חשמלי לטיפול בכאב. בנוסף, מומלץ מאוד להתחיל בפעילות ספורטיבית כמו שחיה והליכה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה