כאבים בעת ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/06/2010 | 23:46 | מאת: בני

שלום רב, לפני כשבועיים התחלתי לרוץ. לאחר כ- 100-200 מ' נוצר כאב בלתי נסבל עד כדי תחושה של שרפה, וזאת מתחת לברכיים בצד החיצוני עד לכף הרגל. (לאורך שריר התאומים אבל בצד הקדמי של הרגל) אוסיף ואציין שמשקל גופי גבוהה 120 ק"ג וגובה 180

בני שלום, ככל הנראה מדובר בכאב שרירי על רקע shin splints. עבודת יתר של השרירים לייצוב כף הרגל. אני ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט מומחה ספורט לקבלת יעוץ לאימון וחיזוק על ידי תרגילים פונקציונאליים, קביעת הצורך בהתאמת מדרסים ובחירת נעלי ספורט מתאימות. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה