כאבי ברכיים- אימוני קונג פו וריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/05/2010 | 12:32 | מאת: eti

שלום רב, אני מתאמנת בקונג פו ולעיתים עושה גם הליכות, אני מרגישה הרבה את הבירכים שלי ולעיתים נדירות יש לי גם כאבים בשכיבה. ראיתי שיש אורטופד מיוחד לבירכיים, האם הוא יכול לעזור לי גם בבדיקה מה לעשות ולא מבחינה רפואית אלה מבחינה ספורטיבית,אני פשוט רוצה למנוע נזקים עתידים תודה ויום טוב

אתי שלום, מומלץ להתייעץ עם אורטופד ופיזיותרפיסט מומחה פגיעות ספורט. על פי האבחנה שלהם יש לטפל, כנאה באופן שמרני על ידי פיזיותרפיה: לטפל בכאב והמגבלה הקיימת ומנוע נזקים עתידיים. הטיפול יכלול טיפול ידני ואימון פונקציונאלי לחיזוק ושליטה שרירית. מאמר בנושא של המכאניקה של הברך: http://www.doctors.co.il/ar/9854/פציעות+ספורט+בברכיים בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה