טיביאליס פוסטריור - אי ספיקה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/04/2010 | 01:10 | מאת: חנה

שלום, אני סובלת מאי ספיקה בגיד טיביאליס פוסטריור בשלב התחלתי. מה הטיפול הנכון כדי למנוע החרפה במצב הנ"ל ולא להגיע לניתוח. ומה הבדיקות שצריך לעשות כדי למצוא ממה זה נובע? תודה, חנה

חנה שלום, 1.בדיקת מעבדת הליכה. תוצאות מעבדת הליכה יספקו אבחון מכאני לגורם, פרוטוקול טיפולי של פיזיותרפיה, מרשם מדויק לתכנון המדרסים והנעלה. 2.התאמת מדרסים ביומכאניים. 3.בחירת נעליים שיספקו תמיכה נוספת למניעת הקריסה. 4.טיפולי פיזיותרפיה: שכוללים שיפור טווחי תנועה במידה וקיימת הגבלה, טיפול ברקמת הגיד שריר, ותרגול לחיזוק ואימון השריר לתיקון מנח כף הרגל בהתאם לממצאי מעבדת ההליכה. מאמר בנושא ניתוח הליכה: http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=150 בברכה, סאם www.imacs.co.il

24/05/2010 | 16:35 | מאת: נורית

האם מישהו מהרופאים יכול להסביר יותר במדויק מה פרוש המילה טיביאליס פוסטריור ?

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה