כאבי רגליים וכב באגן בצד שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/01/2010 | 12:22 | מאת: מיכל

שלום, אני מרגישה כאב באגן בצד שמאל ממש מתחת לגב התחתון כבר הרבה זמן. אני מטפלת בבעיה באמצעות שיאצושעוזר לי מאוד .נעשה לי צילום של הגב והגב התחתון והוא יצא תקין. בנוסף אני הולכת לעיתים עם מדרסים בנעליים. לפני כחודש החלה לי בעיה נוספת. לאחר שינה אני קמת בבוקר ונעמדת על כפות הרגליים ואז הן כואבות למספר של שתי דקות בצורה של נימול עיקצוץ... האם זה מגיע מהגב? האם זה משהו עצבי? איך ניתן לטפל בזה? תודה רבה

מיכל שלום, כנראה שלא מדובר מבעיה שמקורה הגב. אבל קשה לדעת בלי בדיקה. כי מדובר בכאב בשתי הרגליים לאחר מנוחה וזה פחות מתאים להקרנה מהגב אלא לבעיה ספיציפית של כפות הרגליים (במיוחד אם כאב זה גם לא מופיע במשך היום). מומלץ לפנות לאבחון אורטופד או פיזיותרפיסט. לאבחן את מקור הכאב בכפות הרגליים. מפרקי או אחר. בכל מקרה טיפולי פיזיותרפיה ומדרסים כנראה יהיו חלק מהטיפול. ניתן גם להבדק במעבדת הליכה לאבחון מלא. http://www.doctors.co.il/ar/7928/השפעת+המדרס+הביומכאני http://www.doctors.co.il/ar/5901/הליכה+ותנועה:+ואף+על+פי+כן+נוע+תנוע בברכה, סאם www.iMacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה