כאבי כפות הרגלים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/09/2009 | 01:08 | מאת: שלמה

שלום חמיס !זה מס' חודשים יש לי כאבים בכפות הרגליים וכפות הרגליים חמות מאוד, ולאחרונה הופיעו לי דליות בסביבת הקרסוליים, מה הפתרון ? ואילו בדיקות עלי לעבור, בתודה , שלמה

שלמה שלום, תלונה כזו שכיחה במקרים של סכרת, פגיעה בזרימת הדם או פגיעה עצבית. מומלץ: 1. יעוץ מומחה כלי דם. בדיקת דופלר. 2. סכרת- רופא משפחה. 3. בדיקת מומחה כף רגל לבדיקת אפשרות של מקור מכאני של הכאב - עצבי, מפרקי, גידי... 4. מדידת לחצים בכף הרגל- מעבדת ההליכה-איכילוב- לאבחון מקור הכאב. http://www.bio-phyz.imacs.co.il/comptest.asp?cstock=12&ccategory=6&flash=pres.swf בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה