בן זאב 19 י"ם

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/08/2009 | 21:39 | מאת: יורם

בזמן הליכה/ריצה על הליכון מופיעים כאבים בצד החיצוני של השוקיים. חימום לא עוזר.מה ההסבר ומה עושים?

יורם שלום, אולי מדובר בעבודה יתר של שרירים המיצבים את כף הרגל. shin splints של המדור החיצוני של השוק. מתיחות: יהיה קשה מאוד. חשוב התאמת נעלים ומדרסים. חיזוק שרירי לייצוב כף הרגל וכך לדרוש פחות עבודת שרירים ולמנוע את הכאב. ניתן לפנות לפיזיותרפיסט לעזור לך באבחון או טיפול. או לבצע אבחון במעבדת הליכה. http://www.doctors.co.il/ar/6798/רצים+לבדיקה:+שיפור+חווית+הריצה בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה