כאבים כתוצאה מקליקים חזקים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/08/2009 | 19:07 | מאת: חנן

אני לפני כשנתיים עברתי ניתוח להחלפת מפרק ברך ,וכל זאת אחרי 3 ארטרוסקופיות ,הזרקות לברך וכ30 טיפולי פיזיוטרפיה ,וכן כל סוגי הכדורים נגד כאבים ,שאלתי האם ניתן לאתר את מקורם של הקליקים שמוציאים אותי מדעתי מרוב כאבים ,הרופא שניתח אותי פרופסור סודרי מביח רמבם לא ממהר לניתוח חוזר ,פרופסור הלפרין מאסף הרופא גם הוא לא ממהר והוא ייעץ לי לעשות בדיקה במעבדת הליכה ולבדוק אם ישנה בעיה בזמן דינמי אני גם הודעתי לרופאים ,שאם ישנה כעיה בהחלפה חוזרת ,לא תהיה לי בעיה לעבור קיבוע של הברך

חנן שלום, אני לא בטוח שאתה מבין משמעות קיבוע מפרק הברך. זה ניתוח שיביא להגבלה קשה מאוד בכל התפקודים הבסיסים שלך בחיים. אני מסכים בעניין לא לבצע ניתוח חוזר. אין לי ספק שמעבדת הליכה יכולה לתרום המון בזיהוי חוסר יצבות או תנועה לא תקינה בזמן ההליכה, לזיהוי המקור לקליקים וכאב ומתן פתרונות שמרניים. מאמר רלוונטי: http://www.doctors.co.il/ar/7532/אוסטאוארתריטיס+-+כשהסחוסים+נשחקים בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה