שיקום לאחר שבר מעיכה ב -D 12-

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/07/2009 | 10:30 | מאת: דרורה

אנא המלצתך מהי ההתעמלות המועדפת לשיקום כאבים לאחר שבר כזה .האם פלדנקרייז או פילטיס או משהו אחר? ובהרבה תודה מראש

דרורה שלום, פלדנקריז או פילטיס יכולים להיות יעילים באותה מידה. מה שחשוב הוא עקרון הטיפול שיכלול: 1. תנועתיות של עמוד השדרה: רוטציות (סיבוב) וישור. 2. חיזוק שרירים מיצבים: שרירי גב מישרים ושרירי בטן. אופציות נוספות לטיפול: פיזיותרפיה והידרותרפיה. יש לתרגל ללא כאב ולהימנע מתנועות כיפוף!!! בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה