פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/12/2008 | 18:14 | מאת: רבקה

יש לי שאלה למומחה לבריאות וכושר. כמה פעילות גופנית ליום מומלץ לעשות? לתודה רבקה

רבקה שלום, אני מניח שאת מתכוונת לפעילות ספורטיבית של בן אדם ממוצע ובריא ולא ספורט תחרותי. לפי מחקרים מומלץ פעילות מחקרים של 45 דקות של פעילות אירובית כמו הליכה 3-4 פעמים שבוע. פעילות ספורטיבית סדירה ידועה כמשפרת את תפקודי הלב-ריאה, בונה עצם, מחזקת שרירים ומונעת התפתחות מחלות שונות כמו אלצהיימר ופרקנסון. כמובן, מומלץ להוסיף פעילות ספורטיבית שמטרתה חיזוק שרירים לפחות 20-30 דקות 3פעמים בשבוע. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה