עקב לא יושב טוב עם מדרסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/11/2008 | 16:41 | מאת: ערן

רכשתי לאחרונה מדרסים בשל פרונצית יתר, אבל עובי המדרסים גורם לכף הרגל שלי להיות מונחת גבוה בנעל, והעקב שלי לא מוחזקת טוב בשקע המיועד לכך בנעל. בכל צעד שלי, כשהעקב עולה מהרצפה, בתוך הנעל הוא גולש מעט למעלה ולא מוחזק טוב. מה אני אמור לעשות ? לקחת נעל עם חצי מידה פחות ? יותר ? או רוחב שונה ? תיקון במדרס עצמו ?

ערן שלום, המדרס באיזור העקב לא אמור להיות כל כך גבוה, רק במידה והוסיפו הגבהה בגלל הבדל באורך רגליים. נעליים עמוקות באזור העקב תפתור את הבעיה, כמו נעלי ספורט. אם הינך מדבר על נעל אחרת שאינה נעל ספורט, תבדוק נעליים כמו Rockport , ECCO. בנוסף, ממליץ לנסות לשנות את סוג הגרביים. גרבי כותנה עבות יכולות לעזור כי הן אינן נוטות להחליק בתוך נעל. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה