ניתוח אורטוסקופיה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/07/2007 | 22:35 | מאת: רם

לפני שבוע עברתי ניתוח אורטוסקפיה , לאחר הניתוח שערך יותר מהממוצע (כשעתיים) עלה לי החום -בדקו ומצאו שאין זיהום ,בעקבות כאבים בכף רגל הוחלט שאולי זה גאוט ולכן גם החום. אבל מאז כל ערב בשעה 20:00 עולה לי החום ל38.5 -כבר שבוע לקחתי בהתחלה אופטלגין וזה עזר. אתמול לא לקחתי והחום עבר לו לבדו. האם זה תקין? כל כך הרבה זמן??? (אני צורך רק את הכדורים לגאוט -קולכצין, 3 פעמים ביום)

רם שלום, זו לא התמונה הטיפוסית שמתקבלת לאחר ארטרוסקופיה. במקרים כאלו חובה להיות בקשר עם המנתח לגבי כל שינוי במידת הכאבים והחום. המנתח חייב לייעץ ולעקוב אחרי המפרק, תגובות החום וסימנים אחרים בגוף. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה