DVT

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/06/2008 | 21:53 | מאת: יוסי

שלום, לאחר שכיבה ממושכת במיטה,אמי בת 54 אובחנה עם DVT פקקת ורידים עמוקה. כמובן מטופלת בתרופות מדללות דם. הרגליים נפוחות ובצקתיות,חומות וכואבות. השאלה האם יש משהו בפיזיותרפיה שיכול לעזור ולזרז את ההחלמה?? תודה מראש על כל מידע בנושא

יוסי שלום, ברגע שמקבלים אישור מהרופא המטפל שאפשר להניע את הרגל, יש לטפל על ידי פיזיותרפיה ולקבל הדרכה לתנועיות כף הרגל והקרסול ולכיווץ שרירים בשכיבה. זאת על מנת לעודד זרימת דם ולמנוע DVT. בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה