מכשירי הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/01/2008 | 13:41 | מאת: יוכי

שלום, אני מבקשת לדעת אם הליכה על מכשיר מזיקה לברכיים, לגב וכו' , ואם יש מכשירים המזיקים פחות (או מועילים יותר) - בלי להמליץ על פירמה מסויימת, כמובן, אלא מהם הנתונים שעליהם יש לשים לב במיוחד בשעת רכישת מכשיר הליכה טוב (כאמור, אם אלה אינם גורמים נזקים). בתודה!

יוכי שלום, הליכה על הליכון לא מזיקה למערכת שריר שלד שמצבה התקין/ בריא. במידה וקיימים שינויים ניוונים/ ארטריטים במפרקים, מומלץ להשתמש במכשיר הסקי - קרוסטריינר שבו לא קיים שלב הנחיתה הגורם לזעזוע במערכת השריר שלד וכך מאפשר הגנה יותר טובה למפרקים תוך כדי עבודה שרירית רבה ונכונה. הליכון: נפח מנוע ויציבות בהתאם למשקל וגודל המשתמש, רוחב ואורך חשובים על מנת לאשפר תבנית תנועה נורמלית. בהצלחה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה