דורבן

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/07/2016 | 21:35 | מאת: נון

שלום וברכה. לפני כשבוע וחצי אובחנתי עם דורבן בכל רגל. לאחר פגישה עם אורטופד ופיזיוטרפיסט הקפדתי על תרגילי הפיזיותרפיה שניתנו לי בוקר וערב. למרות כל זאת מצבי החמיר וישנם ימים שאינני מסוגלת ללכת בעקבות הכאבים.האם ייתכן שהאבחנה שגויה? אשמח להנחיה. תודה.

שלום רק טיפולי פיזיותרפיה בתרגילים ככל הנראה לא יעזרו. צריך תכנית טובה לתקוף את הבעיה. אם את כאובה גם במנוחה יתכן ואת אקוטית דלקתית וזקוקה למשהו אנטי דלקתי. בנוסף לתרגילים יש צורך במתיחות, אלקטרו, טיפול חום/קור ,טייפינג ועוד. כמו כן יש מקום לטפל ישר במקור שלרוב במקרה זה קשור למבנה הביומכאני של כף הרגל, הקרסול והגף התחתון בכלל. לסיכום-הרבה עבודה טובה, זיהוי ויטיפול נכון , אולי מדרסים והנעלה וסבלנות. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה