רגליo

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/12/2014 | 19:36 | מאת: אליהב

שלום לך בעבר קיבלתי מכה בפיקת ברך שמאל עברתי שתי אורטוסקופיות שלא הועילו... לאחרונה כתוצאה ממאמץ בעבודתי התפתחה לי דלקת בברך ימין הבריאה שלי... אציין שיש לי רגלי o לא זכור לי אם נולדתי ככה... הכאבים לא קלים ומקרינים כשאני עומד... מה ניתן לעשות עם רגלי o או שאיין פתרון...???

שלום לשאלתך התשובה היא תלוי מה חומרת המבנה הביומכאני של הגפה התחתונה ומה מקורה. לדוגמא, במידה ומדובר במשהו קל ייתכן וניתן להקל על המצב באמצעות מדרסים מותאמים. אני חושב שכדאי לך להבדק בדיקה קלינית מקיפה אצל פיזיותרפיסט שבסיומה יתן את ההמלצות המתאימות בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה