טיפול ע"י מדרסים ושאלות.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/06/2020 | 13:54 | מאת: יגאל

בן 38 יש לי פלטפוס די שטוח ברגל שמאל ופחות ברגל ימין שגורם לי לכך שהכף רגל "מתעקמת לכיוון הקשת כלומר ברגל שמאל לכיוון ימין וברגל ימין לכיוון שמאל. אני סובל מזה די הרבה שנים ולפעמים יש לי כאבים ברגל שמאל השטוחה יותר, בנוסף זה גורם לי ליציבה לא נכונה.הכפות רגליים השטוחות זה מצב משהיתי ילד בעיה שלא טיפלתי בה ולא יחסתי לה חשיבות. עכשיו הבנתי שאני צריך מדרסים איזה מדרסים או סוג אתה ממליץ? ומה עלי לדעת לפני קניה?.

יגאל שלום, תיקון מנח כף הרגל יכול אכן לתרום להפחתת כאב. מדרס יעזור במצב כזה בתנאי שהוא טוב ובעל מפרט מותאם. מידות הגבס צריכות להילקח ללא נשיאת משקל והמדרס צריך להיות בעל רמת קשיחות מספקת. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה