כאבים ממושכים בעצמות השוקה ובעקבי כפות הרגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

23/03/2020 | 11:36 | מאת: ליאור

שלום ד״ר, אני בחורה בת 20 ואני סובלת כבר מס׳ שנים בכאבים ממושכים בעצמות השוקה ובעקבי כפות הרגליים בעת עשיית הליכה/ ריצה ובמיוחד לאחר מכן. ההליכה והריצה יכולות להיות אפילו קצרות כדי שארגיש כאבים. אני סובלת מפלטפוס אך שמה מדרסים ביום יום שלי. לפי מיטב זיכרוני, עשו לי מס׳ בדיקות רנטגן בעבר ולא נמצא איזשהו שבר. דבר זה מפריע לי בתפקוד היום יומי, שכן גם אחרי הליכה קצרה הכאבים מופיעים ולא מפסיקים עד שאני נחה מס׳ שעות או כעבור יום שלם (במיוחד בעצמות השוקה) וגם בשמירה על שגרת פעילות גופנית מינימלית. מה אתה ממליץ לי לעשות ד״ר?

שלום ליאור כדאי לבצע בדיקת מעבדת הליכה. מוזמנת לבצע באיכילוב בבית חולים דנה 04-6947279. כמו כן, זקוקה לבדיקת המדרס. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה