קרסול נעול אחרי נקע (כדורגל)

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/12/2019 | 07:27 | מאת: EP007

היי, לפני כחודש נקעתי את הקרסול במשחק כדורגל, עשו לי רנטגן, אולטרה סאונד וסיטי לקרסול. האורטופד שלל שבר (מצורפת חוות דעתו). אני הולך לפיזיותרפיה 3 פעמים בשבוע אבל אין כ"כ שינוי, אין כיפוף של המפרק, הרגל כאילו נעולה.. מה זה יכול להיות?

שלום אם נשלחת לכל כך הרבה הדמיות כולל סי טי כנראה הרגל שלך קלינית באמת אינה במיטבה. בכל מקרה, תמשיך לטפל שמרנית ותתיעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל בנוגע לשאלותייך. הוא ידע לענות מה תכנית השיקום ,ומה הצפי על פי הממצאים הקלינים שברשותו. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה