עור יבש שנוצר ככל הנראה מהליכה לא נכונה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

31/10/2019 | 12:51 | מאת: yaniv

עור יבש שנוצר ככל הנראה מהליכה לא נכונה של שנים- כאלב באיזור העור היבש בעת הליכה ולפעמים תחושת צריבה פנימית באיזור הזה- אפילו במצב של שכיבה מעת לעת. (יכול להיות שפיתחתי את ההליכה הלא נכונה בעקבות הכאב שיש לי בלחץ על האיזור היבש בעת ההליכה- ) המליצו מדרסים שלא עוזרים מלבד הקלה קלה, ניסיתי חנקן אצל רופא עור- יותר מ12 צריבות- לא עזר, ניסיתי פודיאוטור שחפר את העור היבש, הורגשה הקלה ליומיים עד שהעור היבש נוצר שוב.

יניב שלום עור יבש אכן נוצר הרבה פעמים כתוצאה ממבנה מסוים של כף הרגל ואכן מדרסים אמורים לעזור במקרה זה. אם זאת קיימת חשיבות לאופן התאמת המדרסים והחומר מהם הם עשויים. מדרסים ביומכאנים צריכים להעשות ללא נשיאת משקל, במנח ניטרלי של מפרק מאד מסוים בקרסול ווכף הרגל. המדרס עצמו צריך להיות מחומר קשיח על מנת שיחזיק את המבנה וימנע את קריסת כף הרגל במידה וקיימת. ולכן, יתכן והמדרס הקיים לא פתר את הבעיה בשל אופן התאמתו. מציע להיבדק שנית. בברכה סאם www.imacs.co.il

07/11/2019 | 14:41 | מאת: יניב

הייתי רוצה להוסיף תמונות להמחשה-כיצד ניתן? (כפתור בחר קובץ לא עובד- אפשר אןלי דרך מייל)

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה