כאבים בירכיים ובשרירים ובגרון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/09/2007 | 22:27 | מאת: נועה

יש לי כאבי שרירים ברגליים ובידיים ובגב- בעיקר בירכיים ובזרועות מקדימה ומאחורה- כל הזמן כואב לי אני מרגישה חולשה ואם אני עומדת הרבה זמן או הולכת הרבה זמן זה כואב יותר. הייתי אצל משזיסט ושהוא לחץ לי על השרירים זה ממש כאב! יש לי כאבי גרון הולכים וחוזרים בנוסף לזה (אין סטפטוקוקוס) עשו לי בדיקות דם והכל היה בסדר חוץ משקיעת דם טיפה גבוהה(26) מונוציטים גבוהים קצת ובילרובינים גבוהים- שבדקתי אותם שוב לפני שבועיים הם ירדו ונהיו נורמאליים אבל הבעיה נשארה אותה בעיה הרופא אמר שאין לי מחלת הנשיקה- כלומר היתה פעם ועברה ושזה וירוס אבל דווקא עכשיו שהיא עברה זה התחיל וזה כבר מלא זמן (מתחילת יולי) האם זה קשור? או שזה בעיה שלא קשורה לגרון? ומה יש לי? ומה לעשות?

נועה שלום, פני לרוימטולוג ליעוץ (בהמשך גם נוירולוג). כדאי לבדוק אם מדובר במחלה רוימטית בשם פיברומיאלגיה. במידה ומאובחנת מחלה, לטפל בהתאם. במידה ולא, סימנים אלו יכולים להיות כתוצאה מחולשה שרירית כרונית לכן מומלץ: ספורט, טיפולי הידרותרפיה (פיזיותרפיה במים), תרגילים לחיזוק קבוצות השרירים השונות על ידי פיזיותרפיה. בהצלחה, סאם

24/09/2007 | 18:25 | מאת: נועה

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה