כתף

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/09/2007 | 21:26 | מאת: ארז

שלום! יש לי כאבים בכתף בעיקר בשכיבה על הבטן, במנח זה, הגבלת תנועה, שמקורה בכאב עז בכתף, בשילוב הידים לפנים. האם יכול להיות שמקור הכאבים לא מהכתף? האם אפשר להקל על הדבר באמצעות פיסיותרפיה? שנה טובה ארז

ארז שלום, צוואר בהחלט יכול להיות גורם אפשרי, אך זה נשמע יותר כמו בעיית כתף. תיאור זה מתאים לפגיעה מפרקית שמקורה בהגבלה בתנועת המפרק (בנוסף יכולה להיות תרומה של הגבלה בתנועת עמוד השדרה הגבי). פיזיותרפיה היא בהחלט הטיפול המתאים כאשר קיימות טכניקות טיפול לשחרור המפרק ושיפור טווחי התנועה. כמובן, לאחר בדיקה ואבחון של הפיזיותרפיסט המטפל. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה