רגל שמאל קצרה מימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/07/2019 | 16:47 | מאת: יואב

אמרו לי שיש לי רגל קצרה בסנטימטר וחצי . האם זו בעייה של האגן נטוי או לא מאוזן או זו בעייה שנולדים איתה ? האם זו בעייה ששריר אחד קצר מן השני וניתן לפתור על ידי מתיחות ? האם נטיית האגן מובילה לבעייה שרירית של קיצו יתר ואולי כאבים ?

שלום יואב שאלת שאלה חשובה ורלוונטית. התשובה לכך היא כן, שיכול להיות שמדובר בהבדל באורך רגליים אך מהו מקורו, האם אמיתי או פונקציונאלי, האם מבני? מצרף לינק רלוונטי לנושא- http://www.imacs.co.il/ unequal-leg-length/ על מנת לענות לך ספציפית עליך לעבור בדיקה מקיפה בנושא. בברכת הצלחה סאם www.imacs.co.il

11/07/2019 | 22:03 | מאת: יואב

האם לפי אנטגן בלבד יכול מומחה אורטופדיה לקבוע קיצו ברגל ? סביר שזה בא כתוצאה מניתוח אגן שעברתי באותו רגל. לא ? יש לי גם עקמת קטנה בגו התחתון.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה