רגל קצרה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/09/2013 | 09:32 | מאת: דניאלה

שלום בני בן ה 18 עבר ניתוח איחוי שבר פתוח לאחרונה ואז הסתבר שהרגל התקצרה ב 1 ס"מ האם עלולות להיווצר לו בעיות בעתיד ? אלו בעיות עלולות להווצר לו ? תודה

דניאלה שלום חשוב שבנך יעבור שיקום פיזיותרפי כהלכה. חלק מהשיקום כשיחלוף השלב האקוטי, יתייחס גם לסימטריה של הגפיים ובמידת הצורך תינתן המלצה להגבהה בתוך הנעל. חשוב שהאיזון יעשה אצל מי שמתמחה בתחום כיוון שלאסימטריה של הגפיים יש השלכות עתידניות כולל כאבים בגפה התחתונה ועד הגב. לסיכום, לטפל בנושא במקביל וכחלק מהשיקום. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה