הליכה עם משקולות ברגלים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/12/2018 | 16:26 | מאת: משה

אני פגוע בעמוד השדרה ועברתי שני ניתוחים. וכן מחוליה מרוסקת בעמוד השדרה וסובל מאוסטופרוסיס. הוצע לי ללכת עם משקולות 500 גרם בכל רגל . הרגשתי שההליכה בצורה זו גורמת לי ליציבות ומונעת ממני נפילה. השאלה אם הליכה זו בריאה בכלל.

שלום רב על מנת לתת מענה לשאלה ספציפית כזו, יש מקום להבדק ולבחון את תבנית ההליכה שלך, ולבצע בדיקה קלינית של הערכת כח גס, טווחי תנועה, תחושה. בעית יציבות ניתנת לטיפול שמרני בפיזיותרפיה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה