קרפיטציה בברך מתמשך.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/10/2018 | 23:17 | מאת: שרבל

שלום רב אני בן 32 בריא ועושה ספורט (הליכה בעיקרון ולפעמים משלב ריצה) באופן סדיר. יש לי קרפיטציה בברך שמאל ואני שומע "קנאק" בזמן הליכה (בריצה לא!!) האם אני צריך לדאוג מנזק עתידי ? איך אוכל למזער את הנזק ? וגם לשמוע פחות "קנאק" ?

שלום רב כיוון שאתה פעיל, בריא ורץ שווה להיבדק. גש לפיזיותרפיסט לבדיקה קלינית שיעריך טווחי תנועה, כח שרירים, גמישות יתר, ועוד. שווה לעשות זאת גם אם כרגע אין סימפטומים. לא בהכרח יהיו ,אך רצוי לאבחן מדוע זה כך ולפעול בהתאם. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה