הליכה בחול בים כשיש חוסר שיווי משקל לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

20/10/2018 | 17:33 | מאת: הליכה בים

בעלי לעבר חולה סרטן, סובל מחוסר שיווי משקל ונויירולוגית יעצה לו ללכת יחף בחול הים, בליווי כמובן.מה דעתכם? תודה

שלום. הליכה בחול ים הינה מאתגרת את שיווי המשקל והתחושה העמוקה בגוף. במידה וזה מתאים לו מבחינת דרגת הקושי, אז אכן זה תרגול טוב. עדיף עם זאת, להיבדק ע"י פיזיותרפיסט על מנת שיתאים מטרות בשיתוף עם המטופל ותכנית טיפול מתאימה. זאת ניתן לעשות אך ורק לאחר בדיקה קלינית מקיפה. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה