זה הגיוני?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

11/07/2013 | 17:05 | מאת: אביטל

יש לי גם צד אחד יותר קצר מצד שני בגוף ב2 סמ וזה בטח עקב הבעיה במוח.... אבל הבעיה הזו גורמת לי להמון כאבי גב והגב שלי כל הזמן נתפס כשאני קצת מתאמצת ואז כמה ימים תפוס לי הגב התחתון .... האם זה מכון שלמרות שאני ככה סובלת וקשה לי לעבוד אין סיבה לקבל המלצת שמירת הריון מהאורטופד בגלל שאין סכנת חיים לעובר ואני ממש סובלת ? הגיוני?

אביטל שלום אכן קיים קשר בין הבדל באורך רגליים לכאבי גב ולכן רצוי לטפל בזה לאחר בדיקה יסודית של הבדלי האורך האמיתיים. רצוי במעבדת תנועה. בקשר לשמירת הריון, היחידי שימליץ לך על כך וכנרה שלא בגלל כאבי גב, הינו רופא הנשים המטפל שלך. בהצלחה סאם www.imacs.co

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה