מה מה עושים ז?!?!

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/07/2013 | 22:58 | מאת: חן

מה עושים במצב כזה שיש עקמת קלה בגב והבדלי גובה ברגליים ועקב זה כל פעולה טיפה מאומצת יש כאבי גב חזקים שלאט לאט הופכים לגב תחתון תפוס וכל תנועה כואבת מה אין פיתרון ? ובנוסף עכשיו גם הריון תחילת חודש חמישי

חן שלום קל מאד. ראשית מבינים לפי בדיקה יסודית מה מקור הבעיה. האמת ההבדל הוא אמיתי או תפקודי. רצוי ועדיף במעבדת תנועה שכן אז הבדיקה מדויקת ומדמה את המציאות בזמן אמת. לאחר מכן ממליצים על הטיפול השמרני המתאים שהינו לרוב הוא פיזיותרפיה ספציפית, והתאמת מדרסים ביומכניים שיאזנו אותך. את מוזמנת להיכנס ולהתעמק בקישור הבא. www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 כדאי לטפל בהבדל באורך רגליים ובכאבי גב תמיד, אבל עוד יותר במצבך שכן ההריון הינו גורם נוסף שעשוי להשפיע. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה