האם שבע וחצי דקות הליכה ביום מספיקות?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/06/2013 | 23:49 | מאת: חן8

רופאת המשפחה אמרה לי כ, על פי מחקרים חדשים עולה, כי שבע וחצי דקות של הליכה בכל יום מספיקות, כדי להשיג את כל היתרונות שבהליכה, האמנם?

חן שלום לא ידוע לי הנתון הזה ואשמח אם הרופאה תיתן את המקור המדויק לממצא הזה. בכל מקרה להליכה יש יתרונות רבים והיא גם יכולה לשמש למטרות רבות. הליכה לשם הרזייה אינה דומה להליכה לשם שיפור הסבולת או לשם חיזוק שרירים מסוימים או לשם תרגול פרופריוספטיבי. מטרת ההליכה חשובה להתאמת התרגול הנכון וכדאי להתייעץ גם עם מדריך כושר מוסמך לשם כך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה