הליכה איטית כתוצאה מנזק בגב המותני!!!!!!י

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/07/2018 | 11:27 | מאת: יוחאי

בבדיקת ct התגלה שכל 5 הדיסקים המותניים זזו ממקומם(2 פריצות דיסק ו3 בלטים עם לחץ על שק טאקלי והיצרות הרצסוסים הלטרליים דו צדדי-כעת אני סובל מכאבי גב תחתון וצריבות בכף הרגל והליכה איטית-האם הליכה איטית קשורה לבעיה עם הדיסקים בתודה...

שלום רב, אני ממליץ ראשית לגשת לבדיקת נוירולוג . לאחר מכן, כדאי לגשת בהמלצתו לפיזיותרפיסט לטפל בכאבי הגב. לא תמיד יש קשר בין ממצאי הדמייה לבין הסימפטומים והקליניקה. על כן, יש לשלול ראשית אצל רופא שאכן מדובר במצב לטיפול שמרני ואין שום דבר אחר דחוף. בהצלחה. סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה