כאב בזמן מנוחה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/05/2018 | 15:35 | מאת: טובה

תקופה של שנה יש לי כאבים לאורך הרגל במקום לא מוגדר תמיד בזמן שכיבה.הכאב נפסק כשאני עומדת על הרגליים. או כשאני משנה תנוחה.הכאב הוא רק ברגל אחת ובזמן האחרון הוא ממש מציק.זה לא נימול.אין כאבים בכף הרגל ולא בקרסול וגם לא בירך.זה מרגיש כאילו קריש דם מטייל לאורך הרגל. לא ברור לי לאיזה סוג רופא לגשת.אני בת 69.בריאה ,לא נוטלת תרופות ואין לי בעיות הליכה.

טובה שלום אני ממליץ לגשת גם לנוירולוג וגם לאורתופד על מנת שיבצעו בירור רלוונטי. כאשר תינתן אבחנה ובהתאם לממצאיה , ניתן לפנות לטיפול שמרני בפיזיותרפיה בהמלצת רופא. בברכת הצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה