שאלה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/04/2013 | 13:26 | מאת: Viki

שלום רב דר יקר, ב4 השבועות האחרונים אני סבלתי מסיחרור בעבודה(צלם) בחילות, חוסר יציבה לאחר שבוע וחצי התחלתי כל לילה להתעורר כי ידי נרדמו(כפות ידיים ואפילו זרוע) קרוב לשבועיים יש לי קפיצות שרירים בכל הגוף(לרוב ברגליים). עשיתי 4 בדיקות נוירולוגיות,MRI מוח,2 emg,בדיקות דם ללא כל ממצא חריג..בשבוע וחצי האחרונים שמתי לב שיש לי מין כאב תפוס כזה ברגלים באזור השוקיים..וחולשה של הברכיים כאילו אם אני יורד ממדרגה הברך מתקפלת טיפה כי היא חלשה כזאת..ממה הדבר נובע? הייתכן בלט דיסק?? האם החולשה של הברכים מעידה על משהו? הייתי אצל אורטופד שלא התייחס לדבריי אני ממש מפחד אשמח לתגובה.viki

שלום כיוון שהתקבל אישורם של נוירולוג ואורתופד שאין בעיה אקוטית וגם אין ממצא בהדמיה, אז אני ממליץ בשלב זה לגשת לפיזיותרפיסט טוב שיעשה בדיקה מקיפה ויבדוק כיצד ניתן לעזור. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה