פגיעה באצבע הקטנה החמישית בכף הרגל.

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/03/2013 | 10:22 | מאת: אירית

לפני כשבועיים קבלתי מכה חזקה באצבע הקטנה של הרגל, האצבע עדיין מאד נפוחה המקום רגיש וכואב, דוקא בשעת מנוחה האצבע כואבת ומושכת לכיוון הרגל. אני ממשיכה ללכת ברגל ולעשות ספורט כמו יוגה. עשיתי צילום ולא נראו ממצאים מיוחדים (מלבד דורבן אחורי שמעולם לא כאב לי)יש בעיה לנעול נעליים רק נעל ספורט או כפכף, כל נעל אחרת מאד מציקה וכואבת ולא ניתן לנעול. רציתי לשאול האם יכולה נפיחות להמשך זמן רב כל כך? והאם יש צורך לחבוש את האצבע?

אירית שלום כדאי לפנות לפיזיותרפיה לטיפול באצבע. במידה ואינך מעוניינת תתחילי להפעיל אותה פאסיבית בתוך מים פושרים. תמשיכי ללכת עם נעליים שאינן לוחצות. במידה וזה עדין לא עובר תיגשי שוב לאורתופד, יתכן והצילום אינו מספיק איכותי. בברכה סאם www.imacs,co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה