כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/02/2013 | 18:08 | מאת: רחל

שלום לרופא, אימי בת 88 היא הלכה לשרותים וכשכמה כנראה שעשתה תנועה לא נכונה והתחילו לה כאבים חזקים בגב, לפני שבוע לקחתי אותה למיון בבית חולים מאיר עשו לה צילום אך לא ראו בצילום שום דבר ואמרו שהיא צריכה לראות אורטופד, אימי כבר לא ניידת אחרי הכאבים האלה היא פשוט לא יכולה ללכת עם הליכון, כל תנועה כואב לה הגב, אנו נותנים לה לתרופות משככות כאב אך זה לא פתרון, מה המלצתך? יכול להיות שיש לה דלקת באיזור? האם מקופת חולים אני יכולה להזמין איזה טיפול שיבואו לעשות לה, תודה , פשוט כאב לי לי לראות אותה סובלת וגם זה שהיא כבר לו ניידת מקשה על המשפחה..

רחל שלום מתנצל שהתעכבתי בתשובה אבל הדבר הנכון לעשות הוא בהחלט להזמין טיפול של פיזיותרפיסט דרך הקופה או באופן פרטי הביתה. זאת כמובן במידה ואכן אין שבר ויש על כך אישור רפואי אפילו מרופא המשפחה. פיזיותרפיסט ינסה להשיב לה את תפקודה הקודם, יחזק אותה, יקל על כאב ויתן טיפים איך להתמודד עם המצב בסביבת הבית. בברכת החלמה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה