קושי בתנועה ברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

14/01/2013 | 12:27 | מאת: גלי

שלום בערך כשבוע אימי מתלוננת על הגבלה קשה בתנועה כתוצאה מכאב בברך ימין חוסר יכולת להניע את הברך בזמן מנוחה אין לה כאבים רק בזמן שהיא נעמדת ומנסה לדרוך על הרגל אינה מסוגלת להזיז את הרגל בבדיקות לדלקת לא נמצאה דלקת מה יכולה להיות הסיבה , ומה הטיפול הנדרש תודה על העזרה . גלי

גלי שלום בשאלתך חסר הרבה מידע. מבנה הברך סבוך מאד וכולל בתוכו הרבה מבנים משניים ואפילו שני מפרקים. אינני אפילו מבין אם אמך נחבלה או שהכאב ספונטני, מה גילה ועד כמה פעילה. לכל דבר יש משמעות. אני מציע במקרה כזה לגשת בדחיפות לרופא ראשית על מנת לשלול חבלה גרמית ושהוא יפנה לפיזיותרפיסט שיבצע בדיקה קלינית מסודרת ויחליט מה המקור לכאב ובמה לטפל. אני אומר בדחיפות כדי שלא תהיה החמרה וסיבוכים משניים עקב חוסר פעילות. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה